Εισαγωγές – Εξαγωγές

Project Description

Τα τελευταία χρόνια η Hepta Holdings έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χονδρικό εμπόριο σύγχρονων προϊόντων τεχνολογίας. Έχοντας θέσει ως στόχο να επεκτείνει το δίκτυό της, καλωσορίζει νέες συνεργασίες με αξιόπιστους συνεργάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πρωταρχικό μέλημα της Hepta Holdings είναι να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.

Τα Πλεονεκτήματά μας:

Αξιοπιστία

Με εδραιωμένη πλέον τη θέση μας στο χώρο της εμπορίας προϊόντων τεχνολογίας, διαθέτουμε φήμη και πελατεία και αποτελούμε την πλέον αξιόπιστη λύση.

Ποιότητα

Ακρογωνιαίος λίθος της εταιρείας μας είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων τεχνολογίας που διανέμουμε στο δίκτυο πελατών μας. Αντιπροσωπεύουμε τους σπουδαιότερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας και διαθέτουμε πλούσια γκάμα προϊόντων που παρουσιάζουν μεγάλο εμπορικό και ποιοτικό ενδιαφέρον.

Έρευνα αγοράς

Βρισκόμαστε στην αιχμή της τεχνολογίας που βρήκε το ιδανικό πλαίσιο ωρίμανσης και κατόπιν συστηματικής ανάλυσης και αξιολόγησης της αγοράς επιλέγουμε προϊόντα τεχνολογίας τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Γκάμα Προϊόντων

Διαθέτουμε διευρυμένη ποικιλία προϊόντων η οποία ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς προκειμένου να συμβαδίζει με τις ανάγκες των πελατών μας.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές διαπραγματευόμενοι τον υψηλό όγκο παραγγελιών μας, οι οποίες μας επιτρέπουν να διατηρούμε ηγετικό ρόλο στον κλάδο της εμπορίας.

Συνεργασίες – Συνέπεια – Εξυπηρέτηση

Έχοντας επιλέξει προμηθευτές με σταθερή αξία προϊόντων εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που επιδιώκουμε να προσφέρουμε.